Merida Waleczna / Brave: The Video Game (2012) (X360)

Artykuly na temat konsol
Awatar użytkownika
juankisas

Merida Waleczna / Brave: The Video Game (2012) (X360)

Post autor: juankisas »

Merida Waleczna / Brave: The Video Game (2012) Xbox 360 -NoGRP / Polska Wersja Językowa

Obrazek

Opis:

Merida Waleczna to produkcja firmy Disney Interactive Studios adresowana do fanów filmu Brave, który w Polsce znany jest pod tytułem Merida Waleczna. Gracze mają okazję ponownie prześledzić wydarzenia znane z kinowego pierwowzoru, wzbogacone jednak o nowe wątki i postaci.

Fabuła gry Merida Waleczna przedstawia perypetie tytułowej córki króla Fergusa i królowej Elinor. Młoda łuczniczka pragnie sama decydować o swoim życiu i przeciwstawia się odwiecznej tradycji swego ludu. Kiedy za sprawą starej wiedźmy jej nieopatrzne wypowiedziane życzenie spełnia się, całe królestwo Szkocji pogrąża się w chaosie. Bohaterka wraz ze swymi niesfornymi braćmi musi odwrócić klątwę i odkryć prawdziwe znaczenie waleczności.

W trakcie rozgrywki gracze kierują poczynaniami Meridy oraz innych bohaterów znanych z filmu w zmaganiach z siłami czarnej magii oraz potworami ze szkockich legend. Zabawa łączy elementy gry akcji, przygodówki i platformówki, a także proste zagadki logiczne.

Twórcy przygotowali kilka wariantów rozgrywki, począwszy od trybu solowego, poprzez kooperacyjny, a na specjalnym Bear mode (niedźwiedzi tryb) skończywszy. Dodatkowo wersja gry adresowana na konsolę Xbox 360 wykorzystuje możliwości kontrolera Kinect, dzięki czemu gracze mogą np. własnoręcznie strzelać z łuku.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=lh68xc53g8g

Screeny:
ABBC3_SPOILER_SHOW
Gatunek: Akcji | Kinect | filmy animowane | mitologia
Producent: Disney Interactive Studios
Wydawca: Disney Interactive Studios
Data premiery: 19 czerwca 2012

Opis uploadu:
Wielkość całości: 7,3 GB
Rodzaj kompresji: .rar
Zawartość uploadu: .iso, .dvd
Region: PAL
Wersja językowa: polskie napisy i dialogi, rosyjska
Download:
(można pobierać zamiennie z serwerów)

Please Login or Register to see this code
brak hasła
Widzisz niedziałające moje linki? Napisz do mnie prywatną wiadomość, a wrzucę ponownie. Chcesz coś na konsole? Napiszę na jaką.