FIFA 14 (2013) (X360)

Artykuly na temat konsol
Awatar użytkownika
juankisas

FIFA 14 (2013) (X360)

Post autor: juankisas »

FIFA 14 (2013) Xbox 360 -SRT / Polska wersja językowa

Obrazek

Opis:

FIFA 14 to kolejna odsłona bestselerowego cyklu symulacji sportowych, rozwijanego przez koncern Electronic Arts i korzystającego z oficjalnej licencji Międzynarodowej Federacji Piłki Nożnej (FIFA). Deweloperzy ze studia EA Canada dochowali tradycji jednorocznego cyklu produkcyjnego oraz ewolucyjnie wprowadzanych zmian.
Gracze ponownie mają okazję pokierować zawodnikami ulubionych drużyn piłkarskich z całego świata walcząc w meczach towarzyskich, ligowych czy pucharowych. Tym razem w bazie danych znalazły się nazwiska ponad 15 tys. piłkarzy z kilkudziesięciu krajów. Podobnie jak w poprzednich odsłonach cyklu nie zabrakło wielu licencjonowanych klubów z najbardziej prestiżowych lig.
Dostępne opcje rozgrywki pozwalają na rywalizację z komputerową sztuczną inteligencją lub żywymi przeciwnikami. Zgodnie z kreowanym od kilku lat trendem, twórcy zadbali również o bogactwo funkcji społecznościowych związanych m.in. z sieciowym modułem EA Sports Football Club.

Gatunek: piłka nożna, multiplayer, na 2 osoby
Producent: EA Sports
Wydawca: Electronic Arts Inc.
Data premiery: 24 września 2013

Opis uploadu:
Wielkość całości: 8,14 GB
Rodzaj kompresji: RAR
Zawartość uploadu: .iso, .dvd
Region: PAL
Wersja językowa: polskie napisy i dialogi, rosyjska, czeska, węgierska
Download:
(można pobierać zamiennie z serwerów)

Please Login or Register to see this code
brak hasła
Widzisz niedziałające moje linki? Napisz do mnie prywatną wiadomość, a wrzucę ponownie. Chcesz coś na konsolę? Napiszę na jaką.