Toy Story 3: The Video Game (2010) (X360)

Artykuly na temat konsol
Awatar użytkownika
juankisas

Toy Story 3: The Video Game (2010) (X360)

Post autor: juankisas »

Toy Story 3: The Video Game (2010) -NoGRP Xbox 360

Obrazek

Opis:

Toy Story 3: The Video Game to gra akcji przeznaczona dla najmłodszych miłośników gatunku, wyprodukowana na podstawie filmu animowanego pod tym samym tytułem. Tytuł został opracowany przez studio Avalanche Software (mające w dorobku m.in. serię platformówek Tak) przy współudziale firmy Pixar, odpowiedzialnej za przygody filmowych bohaterów serii.

W głównym trybie rozgrywki Toy Story 3: The Video Game przeżywamy wspólnie ze znanymi bohaterami filmowe przygody, uzupełnione przez twórców o kilka dodatkowych misji. Wcielamy się tu w Buzza i Woodyego, podejmujących próbę zaradzenia trudnej sytuacji, jaka spotkała zabawki po tym jak Andy ich prawowity właściciel wyjechał z miasta w celu kontynuacji nauki na uniwersytecie.

Toy Story 3: The Video Game umożliwia także wzięcie udziału w trybie rozgrywki o nazwie Toy Box. Wcielający się w Buzza lub Woodyego gracz zwiedza obszerny świat przedstawiony i wykonuje różnego rodzaju zadania zlecane przez zamieszkujące go zabawki. Opcja Toy Box pozwala kreować własne historie i sytuacje, zwiększając tym samym żywotność samej gry.

Screeny:
ABBC3_SPOILER_SHOW
Gatunek: Akcji | filmy animowane | kooperacja
Producent: Avalanche Software
Wydawca: Disney Interactive Studios
Data premiery: 15 czerwca 2010

Opis uploadu:
Wielkość całości: 7,30 GB
Rodzaj kompresji: .rar
Region: Free
Zawartość uploadu: .iso, .dvd
Wersja językowa: angielska, francuska, hiszpańska
Download:
(można pobierać zamiennie z serwerów)

Please Login or Register to see this code
brak hasła
Widzisz niedziałające moje linki? Napisz do mnie prywatną wiadomość, a wrzucę ponownie. Chcesz coś na konsole? Napiszę na jaką.