Lips (2008) (X360)

Artykuly na temat konsol
Awatar użytkownika
juankisas

Lips (2008) (X360)

Post autor: juankisas »

Lips (2008) Xbox 360 -NoGRP / Polska wersja językowa

Obrazek

Opis:

Lips to niezbyt skomplikowana gra muzyczna, pod wieloma względami nawiązująca do konkurencyjnej serii SingStar. Gracz staje przed szansą poddania ocenie swoich umiejętności wokalnych, wykorzystując zawarte w grze piosenki lub własne utwory. Opisywana produkcja jest dziełem firmy iNiS, czyli autorów dość popularnej gry Elite Beat Agents. Lips przygotowano wyłącznie z myślą o użytkownikach konsoli Xbox 360.
Podstawowym elementem odróżniającym opisywaną grę od osiągnięć konkurencji jest usprawnione sterowanie. Lips oferuje pełne wsparcie dla dwóch bezprzewodowych mikrofonów z wbudowanymi czujnikami ruchu. Pozwala to na dodanie akompaniamentu w postaci perkusji. Co ciekawe, rolę tę mogą też pełnić standardowe kontrolery konsoli Xbox. Zabawa w dalszym ciągu opiera się jednak na formie rozrywki określanej mianem karaoke, czyli śpiewaniu popularnych piosenek z wykorzystaniem podpowiedzi w formie tekstu. Omawiany produkt ma do zaoferowania bogatą kolekcję utworów, reprezentujących takie gatunki muzyczne jak pop czy dance. Lista piosenek obejmuje między innymi klasyki pokroju „Bust a Move” w wykonaniu Young MC, jak i bardziej współczesne brzmienia – „Mercy” (Duffy) czy „Young Folks” (Peter Bjorn and John). Autorzy przewidzieli ponadto możliwość pobierania nowych utworów z serwisu Xbox LIVE Marketplace oraz tworzenia własnej i łatwo dostępnej kolekcji.

Screeny:
ABBC3_SPOILER_SHOW
Gatunek: Towarzyskie | muzyczne | tytuły ekskluzywne Xbox
Producent: iNiS
Wydawca: Xbox Game Studios / Microsoft Studios
Data premiery: 18 listopada 2008

Opis uploadu:
Wielkość całości: 7,29 GB
Rodzaj kompresji: RAR
Zawartość uploadu: .iso, .dvd
Region: Free
Wersja językowa: polskie napisy, angielska, niemiecka, francuska, hiszpańska, włoska, rosyjska
Download:
(można pobierać zamiennie z serwerów)

Please Login or Register to see this code
brak hasła
Widzisz niedziałające moje linki? Napisz do mnie prywatną wiadomość, a wrzucę ponownie. Chcesz coś na konsole? Napiszę na jaką.