Hej
Czy bez konta na paysafecard, mając tylko wydruk z kodem można dokonać płatności za pomocą 2 różnych kodów? Na jednym mam 45zl i na drugim 30zl (do zapłaty 75zl) czy wpisując pierwszy kod system poprosi o następny by wyszła cała kwota?
Paysafecard , reszta
Tak można. Płaciłem tak wiele razy.
Zgadza się, można. BTW, czy paysafec nioe zżera z czasem kasy (wydruk z kasy, bez konta) - zdziwiłem się bo miało być 45zł a patrze a tu zostało 30zł
Bo ci złodzieje po miesiącu zabierają 10zł z kodu. Wcześniej zabierali po 2 miesiącach, ale sobie zmienili na 1 miesiąc. Bez informowania o tym. Więc ja się trzymam z daleka od tych cwaniaczków.
Druga sprawa. Wielu straciło swoje pieniądze bo przy wypłacie większej sumy czasem żądają skany paragonów z kodami, a ludzie nie trzymali ich więc nie mogli wypłacić. Dla mnie to zwykła kradzież w imieniu prawa (bo mają prawo weryfikować).
Druga sprawa. Wielu straciło swoje pieniądze bo przy wypłacie większej sumy czasem żądają skany paragonów z kodami, a ludzie nie trzymali ich więc nie mogli wypłacić. Dla mnie to zwykła kradzież w imieniu prawa (bo mają prawo weryfikować).