Zamówiłem wczoraj dwa zupełnie różne przedmioty z aliexpress od dwóch różnych sprzedawców. Wysyłka standardowa pod adres domowy. Miały być różne czasy dostawy (pierwsza we wrześniu, a druga w październiku).
Dzisiaj przyszedł mi jakiś e-mail o możliwości przyspieszenia dostawy, gdy wybiorę automat paczkowy. No to wybrałem sobie inPost.
Ale wyglądało mi to jakby oba te zamówienia były uwzględnione razem (wyświetlały się dwa numery śledzenia przy tym przekierowaniu).
W śledzeniu obu tych paczek jako adres docelowy widnieje teraz adres Paczkomatu.
I teraz mnie ciekawi, czy to rzeczywiście tak zadziała, że dostanę oba te przedmioty na raz do Paczkomatu (coś a'la multiskrytka)?
Aliexpress - łączenie wysyłek w jedną?
Aliexpress - łączenie wysyłek w jedną?
Ten post może zawierać gluten.
wybieraj paczkomat alliexpress to może termin dostawy nie będzie odległy dla obu transportów, z powodu taniej dostawy biorę odbiór na adres domowy, ale te ich paczkomaty pojawiają się w większych miastach
Póki co pojawiła mi się w aplikacji jakiś przesyłka w przygotowaniu. Powinna dojść na początku września to będę wiedział, czy dołączyli tę drugą, co miała przyjść w październiku czy nie.
Nawet nie wiedziałem, że Aliexpress mają własne paczkomaty. Ale ja mieszkam na prowincji, tutaj dotarły tylko te inpostowe. I nie zanosi się na jakieś inne.
Nawet nie wiedziałem, że Aliexpress mają własne paczkomaty. Ale ja mieszkam na prowincji, tutaj dotarły tylko te inpostowe. I nie zanosi się na jakieś inne.
Dostałem dwa przedmioty w jednej kopercie. Tzn. w jednej kopercie w Paczkomacie były dwie inne będące moimi osobnymi zamówieniami.
Tak więc rzeczywiście łączą przesyłki w jedną jeśli to możliwe.
Tak więc rzeczywiście łączą przesyłki w jedną jeśli to możliwe.