Tematyka problemów

Masz jakis problem? Napisz a pomozemy
BeaMorte

Tematyka problemów

Post autor: BeaMorte »

Czy w tym dziale można pytać o różne problemy, także takie życiowe, np. związane z remontem lub gospodarstwem domowym, czy dział ten służy wyłącznie do rozwiązywania problemów związanych z warezem, komputerami, oprogramowaniem oraz Internetem?
Awatar użytkownika
gluten

Post autor: gluten »

Wg mnie można pisać o najróżniejszych rzeczach. Sam tutaj już pytałem o coś niezwiązanego z komputerami itp. Opis działu też nie sugeruje tematyki.
Z resztą problem to problem, jak sensowny i ktoś może pomóc, to dlaczego by nie spytać. Pisz, zawsze to trochę więcej życia na forum. Najwyżej wyleci do kosza.
Ten post może zawierać gluten.
BeaMorte

Post autor: BeaMorte »

Chciałam się upewnić, bo na pierwotnym Darkwarez można było w dziale Problemy pisać o wszystkim, później spora część użytkowników, w tym ja, przeszła na nowe forum, które obecnie nazywa się Darkbox, ale tam moderatorzy mają z tym jakiś problem (mimo braku regulaminu czy opisu działu, który by określał rodzaj problemów) i ogólnie zaczynam powoli mieć ich dość (a konkretnie jednego z nich). Pomyślałam, że może tutaj będzie bardziej jak na tym starym forum, ale jak się trochę rozejrzałam, to widzę, że tutaj z kolei bardzo słabo z aktywnością :(

A tak przy okazji, odnośnie tego forum, to cały czas świeci mi się czerwona jedynka przy prywatnych wiadomościach, ale jak wchodzę w "otrzymane", to nic tam nie ma i nie wiem o co to chodzi. Jakiś błąd?
Awatar użytkownika
gluten

Post autor: gluten »

Z aktywnością tu słabo, fakt. A darkbox też mnie zaczął drażnić i już tam od wielu miesięcy nie wchodzę. Na to forum też nie codziennie, ale częściej niż tam.

Co do tej ikonki przy wiadomościach to nie wiem. Ale chyba problem dotyczy większej ilości osób, bo widzę już jest temat w tej sprawie.
Ten post może zawierać gluten.
ODPOWIEDZ