Darmowe pobieranie z mojego chomika [39 TB]

Poradniki ogolnie
Awatar użytkownika
kamil445

Darmowe pobieranie z mojego chomika [39 TB]

Post autor: kamil445 »

Witam,

W tym poradniku przedstawię sposób, na pobieranie plików z mojego chomika za darmo.

1. Przechodzimy na mojego chomika pod tym adresem: Please Login or Register to see this code 2. Znajdujemy plik który chcemy pobrać, klikamy prawym przyciskiem myszy na pliku i wybieramy "Kopiuj adres odnośnika",
3. Następnie zmień [Link do pliku] w tym adresie: Please Login or Register to see this code na wcześniej skopiowany adres do pliku, w tym przykładzie adres do pliku będzie następujący: Please Login or Register to see this code 4. Po zmianie [Link do pliku] na Please Login or Register to see this code finalny adres będzie wyglądał następująco: Please Login or Register to see this code 5. Po wejściu w tak przygotowany adres, pobieranie powinno automatycznie się rozpocząć, wygenerowany link jest przechowywany przez 30 minut, z takim linkiem można się połączyć tylko raz (ograniczenie chomika).

Hasło do wszystkich folderów na chomiku to 123

Filmy znajdziesz pod tym linkiem:
Please Login or Register to see this code

Jeżeli występuje problem z pobieraniem, do wcześniej utworzonego linku, np. Please Login or Register to see this code na końcu dodajemy &force
które wymusi ponowne wygenerowanie adresu do pliku, przydatne jeżeli pobieranie nie zadziała lub jeżeli pobieranie zostanie przerwane/anulowane.

Po dodaniu &force link powinien wyglądać następująco: Please Login or Register to see this code
W razie problemów z pobieraniem, gdyby coś nie działało, pisz.
Link nie działa ? Napisz PW a zrobię reupload :)

Wszystkie pliki znajdziesz na pobieraj.net
pele

Post autor: pele »

szkoda tylko, że nie da się skopiować żadnego linku do piku, bo wszystkie foldery zamknięte na hasło...
Awatar użytkownika
kamil445

Post autor: kamil445 »

pele pisze: 09 sty 2025, 22:19 szkoda tylko, że nie da się skopiować żadnego linku do piku, bo wszystkie foldery zamknięte na hasło...
Przeczytaj poradnik linijka po linijce, a znajdziesz to czego potrzebujesz :D
Link nie działa ? Napisz PW a zrobię reupload :)

Wszystkie pliki znajdziesz na pobieraj.net
ODPOWIEDZ