Prośba o odpowiedź
Prośba o odpowiedź
Hej, ja zamiast prosić o pliki chcę prosić uploaderów jedynie o odpowiedź na dręczące mnie pytanie. Czemu zamiast naprawdę wartościowych filmów, klasyków kina i generalnie starszych produkcji, które zazwyczaj ogląda się o wiele przyjemniej od większości produkowanej w tym stuleciu popeliny, wrzucacie jakieś nikomu nie potrzebne do szczęścia chały, szmiry i potworki, byle tylko - w miarę możliwości - miały w dacie bieżący rok? Czy to wam się bardziej opłaca, czy co? Bo przecież nie ma żadnego innego racjonalnego i logicznego powód, by tracić czas na uploadowanie takiego guana. Pecunia non olet. Współczesne "dzieła" filmowe - wprost przeciwnie...
A no wrzucają nowości bo nowości są najczęściej pobierane.
jak chcesz starsze produkcje to na zaje uploader seppuku wstawia starsze produkcje, sam również wstawiałem, tutaj nie zdążyłem ponieważ oboom ma ciągle problemy a na jeden hosting nie chcę wrzucać.
jak chcesz starsze produkcje to na zaje uploader seppuku wstawia starsze produkcje, sam również wstawiałem, tutaj nie zdążyłem ponieważ oboom ma ciągle problemy a na jeden hosting nie chcę wrzucać.
Link nie działa ? Napisz PW a zrobię reupload 
Wszystkie pliki znajdziesz na rapidgator.net
Wszystkie pliki znajdziesz na rapidgator.net