Nowe konto na FB

Masz jakis problem? Napisz a pomozemy
zaky274

Nowe konto na FB

Post autor: zaky274 »

Witam

Dzisiaj założyłem nowe konto na FB dodam że mam całkiem nowe konto email a także nowy nr telefonu, przy zakładaniu konta dodałem selfie zgodnie z instrukcją i dostałem info że musze czekać na weryfikacje konta do 24 godzin, po paru godzinach chciałem się zalogować i wyskakuje mi informacja typu :

Wyłączyliśmy Twoje konto
Sprawdziliśmy Twoje konto i stwierdziliśmy, że nadal narusza nasze Standardy społeczności w zakresie dotyczącym integralności konta.
Nie możesz poprosić o ponowne rozpatrzenie tej decyzji
Aby dowiedzieć się więcej o przyczynach, dla których wyłączamy konta, zapoznaj się ze Standardami społeczności.
Możesz mieć prawo do zakwestionowania naszej decyzji przed sądem w swoim kraju lub skierowania jej do certyfikowanego organu ds. rozstrzygania sporów.

wie ktoś co tu jest grane ? czy po tej dobie będę mógł korzystać z nowego konta ?
Awatar użytkownika
gluten

Post autor: gluten »

Czy miałeś jakieś inne konta, które obsługiwałeś na tym samym urządzeniu, z którego założyłeś to nowe konto? Jeśli tak, to tutaj może leżeć przyczyna. Cukier nie lubi gdy ludzie zakładają multikonta.
Ten post może zawierać gluten.
Awatar użytkownika
Polish6606yt
Kontakt:

Post autor: Polish6606yt »

juz masz konto na facebook musisz na innego e-maila bo konto zostalo Wyłączli ci konto bo masz moze dwa konta na tym samym e-mailu.....
jestem Player6606yt html,css, SERWIS NAPRAW
ODPOWIEDZ